Утрешниот 2 февруари – куќна слава за ЛГБТИ!?

ЛГБТИ Центарот утре организира прослава на празникот Втори февруари кој, според нив, е – куќна слава.

Според организаторите на ова случување, станува збор за духовен настан што треба да се одбележи со израз на вера надеж и љубов, стои во најавата за настанот.

SHARE