Ванковска до Марковиќ: Каква (не)скриена ароганција

Професорката Биљана Ванковска, преку нејзиниот Фејсбук профил реагираше на „Отвореното писмо“ на професорот Ненад Марковиќ до, како што тој вели, „моите пријатели и сограѓани од #Бојкотирам“ во кое ги повикува да гласаат на референдумот на 30 септември.

„Каква (не)скриена ароганција и презир за оние кои наводно му се драги, сомнителлно многу зборови за да се прикрие стравот од успехот на Бојкотирам, да се гласа јавно (што е сигурно, сигурно е), и да ни се прати поздрав од Беркли“ напиша Ванковска на ФБ.

Писмо од таборот ,,ЗА” што ќе ги замисли и активистите на #Бојкотирам

SHARE

Comments are closed.