„И, сега? Никој ни да писне што убиецот на Мартин Нешковски е во бегство (а, што ни затворска казна, всушност, не служел)??? Каде се сега сите оние што ја подгреваа приказната за Мартин и го злоупотребуваа неговото семејство за протестите пред влада (на 5 мај 2015)??? – пишува професорката Биљана Ванковска на Фејсбук, по информациите дека Игор Спасов, не се вратил во Идризово, од каде поради лекување отсуствувал повеќе од една година.

„Ова е само уште еден доказ за сета празнотија и чиста режија на протестното движење кое доведе до Шарената револуција“, онстатира Вамнковска.

И сега? Никој ни да писне што убиецот на Мартин Нешковски е во бегство (а што ни затворска казна, всушност, не…

Posted by Biljana Vankovska on Saturday, October 26, 2019
SHARE