Ванковска објави фотографија од Илинден од милион зборови (ФОТО)

Професорката Билјана Ванковска на својот фејсбук профил објави слика со коментар “Една фотографија, милион зборови”.

Таа не открива на што точно мисли но според фацијалната експресија на премиерот Заев и партискиот портпарол на СДСМ Костадинов може да се заклучи дека мисли на траорната состојба во која власта на СДСМ го одбележува националниот празник.

И обичен набљудувач од ликовите на Заев и Костадинов може да забележи дека за нив денеска не е весел туку тежок ден.

Заев во Крушево дојде откако предходно на социјалните мрежи беше најавен отпор против него и извикување на слоганите “Никогаш Северна” и “Ајде Заев п… ми го к….”.

SHARE