Ванковска: Св. Датум

„Оваа фиксација и фетишизација на „Св. Датум“ е навистина нонсенс. Тоа е како маратонецот наместо да трча, да почне да скока и да слави што судијата дал знак за почеток на трката“ напиша професорката Биљана Ванковска на Фејсбук.

SHARE