Ванковска: Вицепремиерот се заканува со војна!?

„Ако се постапи по препораките на Венецијанската комисија, според Бујар, тоа би довело до нарушување на балансот меѓу Македонците и Албанците како во времето пред 2001 година.

Вицепремиер се заканува со војна?!

Ова е коментарот на професорката Билјана Ванковска на „предупредувањето“ на вицепремиерот за европски интеграции да не се чепка Законот за јазиците.

SHARE