Василичарски оган запален на дното на Охридско Езеро! (ВИДЕО)

Нуркачкиот клуб „Амфора“ од Охрид ја честита „Стара Нова година“ со палење Василичарски оган на дното од Охридско Езеро!

Стара Нова Година – Василица

Василичарски оган во Охридско Езеро.

Posted by Diving Center Amfora on Monday, January 13, 2020
SHARE