Верушевски со закана за СДСМ и Заев: Наскоро се ќе биде јасно (ФОТО)

Синот на советникот на Заев за национална безбедност дури беше премиер најавил дека наскоро ќе се види каква е власта на СДСМ.

Александар Верушевски на пост кој не е јавен вели дека нема порасипани луѓе со чесни исклучоци од тие што сега се на власт.

Пред два дена Заев објави дека Александар Верушевски е човекот што ги објави бомбите од 2016 година во кои лидерот на СДСМ ги напаѓа невладините и ги пцуе граѓаните што не гласаат за него.

Споменувањето на Заев на дечињата на Верушевски јуниор таткото го оцени како директна закана за неговата фамилија.

Последна вест

Дел од коментарите не се за објавување

Спасовски објави Ковид19 мерки за Бајрам и доби болни коментари (ЛИНК)

SHARE