Вевчански “Вау”чер за Василица со ликот на Заев (ФОТО)

Карикатуристот Седо Перо објави предлог ваучерот за годинешната прослава на Василица со вредност од 6000.

Според карикатурата “Вау”черот го издава Министерството за економија на “Держава” Вевчани а во него единствен лик е премиерот Заев кој е прикажан како поп.

На ваучерот Заев е прикажан како држи позлатени вилушка и лажица а до него е поставена марихуана.

SHARE