Видео од најтешката навреда од Бугарија кон Македонија

Навредата ја искажува член на БАН Воин Божинов во емисијата Дискусионен клуб на Велизар Енчев кој не се огради од навредите.

Видеото на следниот линк

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3884344008244855&id=1816129225066354&sfnsn=scwspmo

Целото интервју со Божинов

Молк за бугарскиот научник што Македонците ги направи умоболни

SHARE