Европскиот ракометен шампион Вардар со емотивно видео се збогува од играчите што го напуштаат тимот.

Од македонскиот ракометен првак заминуваат играчите Дејан Милосавлев, Рожерио Мораеш, Глеб Калараш, Игор Карачиќ, Димитри Кисељев Јања Војводиќ и тренерот Роберто Парондо.

Ви благодариме Дејан Милосављев, Рожерио Мораеш, Глеб Калараш, Игор Карачиќ, Димитри Кисељев, Јања Војводиќ и Роберто Парондо. Заедно се радувавме на одлични моменти, трофеи и титули. Ги освоивте нашите срца. Уживајте во шампионскиот успех.СРЕЌНО!

Posted by RK Vardar on Thursday, June 13, 2019
SHARE