Визионерски цитати за роденденот на Заев (ФОТО)

На вчерашен ден пред 44 години роден е актуелниот премиер на Република Македонија, лидер и државник Зоран Заев.

Во таа чест порталот Антропол.мк објави “еден од многуте визионерски цитати на овој херој”.

Цитатот се разбира има потсмешлив карактер

SHARE

Comments are closed.