„Вкуси ја Гази Баба“- музика и храна во скопска Автокоманда


Манифестацијата „Вкуси ја Гази Баба – Вкус за сите генерации“ ќе се одржи денеска на плоштадот во Автокоманда, од 15 до 23 часот.

Настанот се реализира втора година по ред, а целта е компаниите што се на територијата на општината да ги изложат своите производи и да се доближат до граѓаните.

Најавено е дека готвачот Марк де Јонг заедно со уште неколку негови колеги ќе подготвува храна. (Макфакс)

SHARE