Владата бара помош од приватниот сектор за преговори со ЕУ!

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, апелира до сите чинители во или надвор од јавната администрација да се вклучат во претстојниот преговарачки процес со ЕУ и вели дека Владата е загрижена дали државата има доволен капацитет за овој потфат. „Испраќам апел до сите граѓани, експерти, луѓе кои работат во невладин сектор, во приватни компании, … Continue reading Владата бара помош од приватниот сектор за преговори со ЕУ!