Граѓани реагираат на вчерашната одлука на Владата за воведување полициски час за време на престојниот продолжен викенд и православен празник, но поставуваат и прашања:

„Владата ги прифати СИТЕ предлози на Комисијата за заразни болести ОСВЕН кога ИВЗ се закани … ФАКТ !!!

Ние што послушно си седевме цело време, изгледа ќе си седиме пак, послушно и молкум…

Неправда? политиканство? кокетирање? страв? неспособност? селективност?“

SHARE