Владата се огради од бившата советничка што му кажа на Макрон да се е*е

Македонската влада денеска се огради од својата екссоветничка која го советувала премиерот до лани.

“Ивана Јордановска не е вработена во Владата од август 2018. Изнесените ставови може да бидат само нејзини лични мислења и никако не ги изразуваат и не смее да се поврзуваат со ставовите и политиките на Владата.
Владата не поддржува и осудува говор на омраза во која била форма”, напиша портпаролот на Владата во реакцијата.

На реакцијата предходеа навреди кон Макрон

Екс советничка на Заев до францускиот претседател: Е*и се Макрон

SHARE