Влијателен британски медиум со вонредна вест за уништување на човештвото

Со назнака “Breaking news” или вонредна вест угледниот британски весник Индепендент пред малку повикувајќи се на научни извори објави вест за скоро уништување на човештвото.

“Човештвото е поблиску до уништување од било кога Предходно, според научниците кои стојат зад проектот “Doomsday Clock”, пишува британскиот медиум.

Индепендент најавува повеќе информации наскоро.

SHARE