Вложил три, добил 12.000 евра

Обложувач од Струмица доби вистински џекпот со уплата само од 200 денари.

Струмичанецот до добивката од речиси 12.500 евра, односно 765.568 денари стигнал со типување на 8 натпревари.

Обложувачот натреварите ги типувал на голови, дознава Струмицаденес.мк.

SHARE