Во 13 часот ќе “пукне” аудио “Бомба” за висок владин функционер

Денеска во 13 часот порталот Економски Лидер ќе објави скандалозна аудио снимка од телефонски разговор со уценувачки и криминални активности.

Криминалните активности ги прави кабинетот на министерот за земјоделелство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски.

Порталот најавува дека во разговорот нема приватни информации и се работи целосно за јавен интерес.

ЛИНК до информацијата на лидер. Мк

SHARE