Во Аеродром отворена првата “плажа” (ВИДЕО)

Колку лошо се решаваат инфраструктурните и урбанистички проблеми во општина Аеродром преку шеговито видео прикажува млад Скопјанец кој прашува: Што ќе ви е море кога имате плажа во Аеродром?

По невремето во Аеродром поради лоши решенија на атмосферската канализација се појавија десетици водени површини за кои граѓаните се шегуваат дека се езера.

Градоначалникот Златко Марин досега не се огласил за шегите на граѓаните кои се однесуваат на реални проблеми.

SHARE