Во кои 30 скопски кафани ќе добиете гратис такси ваучер ако сте пијани

Во триесет скопски угостителски објекти ќе се делат бесплатни ваучери за такси со кои пијаните гости ќе можат да си одат дома.

Гратис ваучерите се дел од проектот на град Скопје, АМСМ и Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата за спречување на сообраќајни несреќи предизвикани од пијанство.

Еве ја целата листа

SHARE

Comments are closed.