Во Охрид се закажуваат и рекламираат големи турбофолк журки, јавува „Лидер“.

Најавени се концерти на стадионот „Горица“ на српските турбофолк ѕвезди Дарко Лазиќ и Теодора Џехверовиќ, кои ќе настапуваат на 31 јули.

Сандра Африка и Аца Лукас, ќе имаат концерт на истиот локалитет еден ден подоцна, односно на 1 август.,

SHARE