(ДПЛ) Во Прилеп не викнале полиција, сами му пресудиле

Забелешка: Текстот и насловот се променети затоа што неколку часа по објавеното видео на Твитер тоа беше избришано!

Видео на социјалните мрежи откри жител на Прилеп по име Александар кој е тепан од двајца други луѓе.

На видеото околу тепаниот има расфрлани кутии цигари што се совпаѓа со коментарите на социјалните мрежи дека тепаниот е фатен крадец кој за време на полицискиот час сакал да украде цигари и друга стока.

Според видеото тие што го фатиле и физички го малтеретираат го одбиваат неговото барање да викнат полиција и додека го тепаат со клоци му се закануваат дека ќе го затворат во визба и дека ќе биде сексуално злоставувал.

Линк до избришано то видео кое сега не се отвара

https://twitter.com/NemitekviT_User/status/1243283354730012673?s=19

SHARE