Фотка на која се гледа како пајак-службата на Град Скопје крева неправилно паркирано возило на паркинг службата на Општина Центар, се поделува на социјалните мрежи.

Дали станува збор за „тивка војна“ меѓу „конкурентските“ компании – прашува „Скопјеинфо“.

SHARE