Волшебниот збор со кој Заев вчера предизвикал цунами на интернет

Интернет сообраќајот вчера навечер во Македонија бил интензивен како на ден на избори, вели сопственикот на агрегаторот за вести time.mk Игор Трајков.

Волшебниот збор со кој е предизвикан цунами е “пе*ер” а го изговори премиерот Заев.

“Освен за избори никогаш олкав трафик после 21 (часот) … шта речи. Цунами”, напиша Трајков на Твитер.

SHARE