Вооружен маж се обидел да стигне до бугарскиот претседател

72-годишен маж се обидел денеска да влезе во претседателската палата на Бугарија.

Доцна попладнето, тој дошол до влезот на претседателството и побарал средба со бугарскиот претседател.

Со проверката било утврдено дека тој е вооружен по што бил предаден на полицијата.

SHARE