Вознемирен функционер на СДСМ му се јавува на уредник и …. (АУДИО)

Претседателот на СДСМ Кичево Иван Лазаревски незадоволен од напис за него му се јавува на уредник на порталот Охридскај на телефон и го тера да го снима разговорот за “цела Македонија да слушне”.

Уредникот го објавува разговорот на Јутјуб и разговорот навистина може да го слушне цела Македонија и пошироко.

Причината за јавувањето на овој линк

Телефонскиот разговор во видеото

SHARE

Оставете коментар