Временска дупка во анкетата на ТВ Телма и МЦМС спроведена од „Проспект-М“

Сериозни сомнежи за фингирана анкета се појавуваат во јавноста по резултатите кои неделава ги објавија Телма, МЦМС и агенцијата „Проспект-М“. Сомнежот се појавува во делот за телевизискиот дуел помеѓу Заев и Мицкоски кој според истражувањето го гледале 55.6 отсто од испитаниците во анкетата, додека 44.3 отсто не го гледале. Според 40.6 отсто од граѓаните кои … Continue reading Временска дупка во анкетата на ТВ Телма и МЦМС спроведена од „Проспект-М“