Втор ден напад на СДСМ врз Алфа ТВ во „Заспиј ако можеш“ (ЖИВО)

Новата емисија „Заспиј ако можеш“ на Алфа ТВ втор ден едноподруго е посветена на „војната“ што на телевизијата ѝ ја објави СДСМ.

SHARE