Вч,ера бил пронајден и вориот телефон на Катица Јанева за кој шефицата на СЈО, Катица Јанев тврдеше дека е изгубен.

Откако беше издадена наредба за одземање на мобилните телефони, минатата недела беше пронајден  и одземен само еден.

Синот на Јанева , Лазар Јанев, инаку директор на маркетинг во 1ТВ, каде притворениот за рекет Боки13 е неформален „газда“, минатата недела изјави дека Јанева го изгубила телефонот во Белград.

По истрагата на ОЈО,  мобилниот телефонот бил пронајден кај друго лице кое тврди дека го добил на подарок, дознава А1.ОН.

SHARE