Српскиот претседател Александар Вучиќ, има „двојник“ во Хрватска.

Младиот човек кој создаде хаос на социјалните мрежи со своите фотографии, се вика Борна и е Хрват.

https://www.instagram.com/_borninjo/?utm_source=ig_embed
SHARE