Вучиќ: Избори во јуни или пролет 2020

Претседателот на Србија рече дека се уште нема конечна одлука за вонредни парламентарни избори кои ги бара опозицијата, но навести дека тие можат да се слушат или во јуни или идната пролет.

„Изборите нема да бидат на есен, и сигурно е дека сега сме многу поблиску до нив отколку порано“, изјави Вучиќ за новинарите.

SHARE