За дадилката која тепаше дете 1,5 година затвор

Дадилката која тепаше двегодишно дете во Капитол мол, а малтретирањето беше снимено од безбедносните камери на игротеката. доби затворска казна од година и пол. 

Вака одлучил Кривичниот суд откако дадилката ја признала вината. Сега предметот по жалба е во Апелациониот суд кој ќе треба да одлучи дали оваа казна ќе остане иста или ќе се промени.

SHARE