За маестро Трпчески и во Америка не постои зборот на С (ФОТО)

За време на турнејата во САД ниту во писмената ниту во вербалните најави за настапите на маестро Симон Трпчески го нема зборот Северна.

Во материјалот дистрибуиран за концертите на пијанистот со Симфонискиот оркестар на Њу Џерси секаде стои Македонија, Македонец, Македонско…

SHARE