За насилниците од Штип, по уште 30 дена притвор

Одредени се уште по 30 дена притвор за С.А. и П.Р. од Штип кои заедно во јануари годинава извршиле грубо насилство ворз малолетничка, а чинот го снимале на видео.

Претходно, по споделување на видеото на социјалните мрежи ОЈО Штип минатата недела им одреди по 8 дена притвор, а насилниците беа спроведени ви затворот во Куманово.

SHARE