За Сашо Ордановски, Павле Богоевски е “смртно ранет”

Новинарот на 1ТВ Сашо Ордановски смета дека пратеникот Павле Богоевски треба да си даде оставка од пратеничката функција по скандалот со нарачка на нелегална супстанца.

Според него Богоевски е “смртно ранет” од аферата со набавка на дрога но за Ордановски поважно е да се открие целата шема позади објавениот телефонски разговор за кој не се знае како дошол до руската социјална мрежа ВК.

Ова Ордановски го пишува во текст за Цивил Медиа кој го пренесува плусинфо.мк

SHARE