Валадата на денешната седница донесе нови мерки за справување со коронавирусот.

Со мерките за заострување на полицискиот час на територијата на Македонија, се прави промена и на специфичните периоди што за излегување може да ги користат граѓаните на возраст над 67 години и младите до 18 години.

SHARE