Заборави ли Јанева дека е во притвор?

Поранешниот обвинител Александар Наков вели дека писмото кое вчера го испратила Катица Јанева и сом кое наредува предметите од СЈО да поминат во ЈО, нема никаква права важност затоа што со приведувањето таа е веќе суспендирана од вршење на обвинителската должност. „Таа заборава дека и покрај тоа што СЈО е организирано на еден монократски систем, … Continue reading Заборави ли Јанева дека е во притвор?