Заев: Ако баклавата е изедена, сè е јасно само њега нема?! (ВИДЕО)

На последната трибина во Струмица премиерот Зоран Заев испрати мистериозна порака до своите сограѓани:

„Ако баклавата е изедена, тепсијата стои. Сè е јасно, сè е јасно, само њега нема“, порача тој во еден дел од обраќањето.

SHARE