Заев: Арачиново, нема кантонизација, има канализација

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев денеска на Фејсбук сподели фотографии кои веројатно се однесуваат на земјени работи во село Арачиново околу толку најавуваната канализација.

Реакциите на објавата се различни:

SHARE