Заев: Британија ни отстапи место во ЕУ (ВИДЕО)

“Ние сакаме да бидеме земја дел од ЕУ, а впрочем еве и Британија ни ослободи место за да можеме ние да заземеме место во ЕУ“- изјави денеска премиерот Зоран Заев кој имаше официјална средба со неговиот австриски колега, Себастијан Курц.

Премиерот, сепак, додаде дека „секако ние ќе работиме на тој пат и зависи од успешноста на нашите реформи”.

SHARE

4 Коментари

  1. ПОЧИТУВАНИ МАКЕДОНЦИ, ОВА Е ДНОТО ПОД ДНОТО. ОВАКОВ ЦРПКО НЕМА ДА СЕ РОДИ НИКОГАШ ПОВЕЌЕ. СИТЕ ДОСЕГАШНИ КОИ НА БИЛО КОЈ НАЧИН ГО ЧУВАЛЕ И БРАНЕЛЕ МАКЕДОНСКОТО, САМО СО ОВОЈ ЦРПКО САКААТ ДА СТАВАТ СЕ ВО ГРОБ ЗА МАКЕДОНИЈА, МАКЕДОНСКИОТ НАРОД, ИСТОРИЈА, ЈАЗИК, КУЛТУРА, АРХЕОЛОГИЈА, ТЕРИТОРИЈА. ЗАРЕМ ВАКВИ СИНОВИ РАЃАЛА МАЈКАТА ВО МАКЕДОНИЈА НА ЗАЕВ, ДИМИТРОВ, ШЕЌЕРИНСКА, СПАСОВСКИ, МУКОВСКИ, КАМЧЕВСКА, МИНОВ, САЗДОВСКИ И УШТЕ МНОГУМИНА МАКЕДОНЦИ АМА БЕЗ ПАТРИОТИЗАМ, ПОДРЖАНИ ОД МУСЛИМАНИ, ВЛАСИ, СРБИ, АЛБАНЦИ ДУРИ И ЕГИПАЌАНИ. КАКВА МИЗЕРИЈА НА ЛИЦА БЕЗ ЛИЧНОСТ И НИТУ МАЛКУ КУЛТУРА!!?? .

Comments are closed.