Заев до Јовановски: Ништожник, спиевте по коцкарници, пукнете …. (ВИДЕО)

Невообичаено жесток и приземен говор на премиерот Заев откако предходно пратеникот Крсто Јовановски цитираше пораки од македонски дејци за предавство и лаги и индиректно го посочи како човек што ги прекршил заветите на основачите на македонската нација.

SHARE

Comments are closed.