Заев го потчукнува Трамп за да му се поздрави (ВИДЕО)

Откако прво помина покрај него се заврте и го потчукна по што испружи рака за да се поздрави.

Ова е сцената што се случи на самитот на НАТО Лондон.

Во главна улога Зоран Заев, споредна Доналд Трамп.

SHARE