Заев: Избори во најбрз можен рок

Лидерот на СДСМ не се откажува од замислата избори да се одржат во најбрз можен рок, а тоа сега го повтори и на Фејсбук

Избори мора да има и тоа во најбрз можен рок. Потребни се целосно функционални институции за заштита на јавното здравје,…

Posted by Zoran Zaev on Wednesday, May 20, 2020
SHARE