Заев како Шоиќ – Твит на денот (ВИДЕО)

Го имаме видеото на денот.

Кружи на Твитер а во него премиерот Заев со помош на специјален софтвер е прикажан како српскиот филмски лик Шоиќ од “Тесна Кожа”.

SHARE