Заев ќе чисти неподобни, Јанева не заслужува втор мандат – Зошто исчезна емисија на 1ТВ? (ВИДЕО)

Зошто СЈО и Катица Јанева не покренале процеси против ДУИ а ги имале бомбите кои сега излегуваат во јавност?
Катица Јанева не заслужува втор мандат
Намалена доверба во СЈО
Јанева не се снајде најдобро во улогата која што и беше дадена.
Недозволиво е изрекување притвор поради тајна службена белешка на УБК која подоцна исчезна пред промена на уставот за промена на уставното име
Црвен картон за Јанева
Јанева прави притисок врз властите за да се избори за својата позиција.
Ни метла има ни резултат
По изјавата на Јанева за неа веќе нема место во СЈО
Нема метла и проветрување туку само чистење на неподобни од страна на Заев

Сите овие тези биле дел од емисијата која што беше емитувана минатата недела на 1ТВ и беше објавена на интернет а подоцна без никакво објаснување исчезна.

Адвокатот Јанаки Митровски се уште нема добиено објаснување од телевизијата на јавното прашање зошто 1тв ја цензурирала сооствената емисија

Митровски во емисијата потсетува на октоподот на Црвенкоски и се сомнева Заев ќе се ослободи од своите непослушни и неподобни кадри на СДСМ отколку што ќе дојде до вистинско проветрување.

Чомовски веднаш по оваа теза го прекинува во објаснувањето по што бара прашање од гледач кој очигледно дека не чекал на линија и веднаш потоа бара реклами.

Цензура во провладина телевизија – избришана емисија за СЈО и датумот со ЕУ

SHARE