Заев ќе чисти неподобни, Јанева не заслужува втор мандат – Зошто исчезна емисија на 1ТВ? (ВИДЕО)

Зошто СЈО и Катица Јанева не покренале процеси против ДУИ а ги имале бомбите кои сега излегуваат во јавност? Катица Јанева не заслужува втор мандат Намалена доверба во СЈО Јанева не се снајде најдобро во улогата која што и беше дадена. Недозволиво е изрекување притвор поради тајна службена белешка на УБК која подоцна исчезна пред … Continue reading Заев ќе чисти неподобни, Јанева не заслужува втор мандат – Зошто исчезна емисија на 1ТВ? (ВИДЕО)