Заев не издржа – му се испушти „Македонија“ пред фудбалерите! (ВИДЕО)

Премиерот Зоран Заев, кој не ја вади „Северна“ од уста и ги дисциплинира соработниците ако кажат „Македонија“, (не)свесно го изговори претходното државно име на дочекот на фудбалската репрезентација, прекршувајќи го Преспанскиот договор.

SHARE