Заев не само што го барал, туку на лажниот „Порошено“ му праќал и слики

„Како што добивав слики од парадата на војската на Украина од т.н. или лажен претседател Порошенко јас сум праќал слики од Меркел во посетата или слично. Не знам точно до кога била комуникацијата, но можно е“,

Ова беше одговорот на премиерот Зоран Заев околу тврдењата на руските комичари кои тврдат дека им праќал фотографии.

SHARE