Заев: Нема да дозволам еден педер да ја урне владата (ВИДЕО)

Премиерот Заев е дециден останува да се бори до крај за да ја зачува власта.

Премиерот во шокантната изјава вели дека нема да дозволи неколку криминалци, еден суетен новинар и еден педер да ја урнат владата.

SHARE